Hvem er vi

Vores lille familie som udover mig, Anne Mette består af min datter Lærke på 15 år, Fanta på 6 år, Aika på 3 år fra A-kuldet og sidste skud på stammen, Caya på 1 år fra C-kuldet

Jeg er uddannet socialrådgiver, har arbejdet med mennesker mere eller mindre hele mit liv. Jeg elsker nye udfordringer og det at lære nyt, at arbejde med relationer og kommunikation. Jeg er vild med hunde, som har været en del af mit liv siden barnsben. Det har været naturligt for mig at udbrede min viden inden for hundeverden. Derfor har jeg bl.a. også deltaget i undervisning inden for hundeadfærd og klikkertræning.

Jeg brænder for at opdrætte sunde og raske eurasierhvalpe med et dejligt sind. At give hvalpene og deres kommende familie det bedste udgangspunkt for herigennem at opnå en rolig, afbalanceret og velfungerende familiehund.

Hos os vil man altid blive mødt med et smil og blive budt ind i vores lille “Eurasierfamilie”, hvor man blandt andet får mulighed for at få vendt store som små spørgsmål. 🙂